Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με Αξιοπιστία, Επαγγελματισμό και Συνέπεια

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

PAPATHANASIOU EE

Η εταιρεία Papathanasiou drywall&paint δραστηριοποιείται με έδρα τη Θεσσαλονίκη στον τομέα της ξηράς δόμησης (γυψοσανίδας) και ελαιοχρωματισμών. Στο πέρασμα των χρόνων η εταιρεία μας ανέπτυξε ένα ευρύ πελατολόγιο το οποίο φροντίζει να εξυπηρετεί, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε οικίες, καταστήματα και βιομηχανικά κτίρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Χάρη στην πείρα χρόνων, το καταρτισμένο προσωπικό και την τεχνογνωσία παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η πληθώρα καινοτόμων μηχανημάτων και εργαλείων, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες που μας ανατίθενται. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με αξιόλογες εταιρείες από τις οποίες και προμηθεύεται άριστης ποιότητας υλικά.

Στόχος και προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας για αυτό και στοχεύουμε στη συνέπεια, στην ταχύτητα και στην αισθητική των έργων.

Η πρώτη συνάντηση μας αποτελείται από μία δωρεάν επίσκεψη του χώρου και εν συνεχεία ακολουθεί μία προσφορά με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: